به گزارش خبرنگار مهر، در نشست شامگاه پنجشنبه فعالان اقتصادی استان اردبیل با شرکتکنندگان در رویداد ۲۰۲۳ به عنوان سفرای کشورهای عضو اکو و حاشیه دریای سیاه، نشست پرباری با محوریت جذب سرمایهگذاران خارجی برای طرحهای حوزه گردشگری و فرصتهای سرمایهگذاری در ابعاد اقتصادی اعم از کشاورزی، صنعتی، معدن، تجارت، حوزه خدمات و… مطرح شد تا در قالب میزهای تخصصی فعالان این حوزهها بتوانند فرصت جذب سرمایهگذاران خارجی را در قالب شرکتکنندگان مختلف اعم از ترکیه، تاجیکستان، رومانی، صربستان، بلغارستان، پاکستان، قزاقستان، ازبکستان، قرقیزستان و کشور چین فراهم کنند.
به گفته رئیس کمیته بازاریابی و سرمایهگذاری اقتصادی رویداد اردبیل ۲۰۲۳ در قالب این همایش سعی شد تا میهمانان و سفرای کشورهای عضو اکو بیش از گذشته با توانمندیهای استان اردبیل و قابلیتهای آن در بخشهای گردشگری، کشاورزی، صنعت و معدن و همچنین تجارت آشنایی پیدا کنند.
حسین پیرمؤذن اظهار کرد: در کنار گسترش مناسبات اقتصادی با رویکرد گردشگری، سعی بر این است تا با نگاه جهان عاری از خشم و خشونت بتوان تلاش مؤثرتری را در تقویت مؤلفههای همگرایی و هم زیستی مصالمتآمیز فراهم کرد.
وی تصریح کرد: هر چند تفاوت فرهنگها، زبانها و آداب و سنن را در این کشورها شاهد هستیم اما گردشگری میتواند پل همگرایی، هم زیستی و نقطه وحدت بیشتر برای مردم این کشورها باشد تا بیش از گذشته بتوانند در ابعاد مختلف فعالیتها را به پیش ببرند.
رئیس کمیته بازاریابی و سرمایهگذاری اقتصادی گفت: اعضای عضو اکو با طی کردن مسافتهای مختلف این بار به سرزمین شایستگیها با کلکسیونی از توانمندیهای حوزه گردشگری، کشاورزی، صنعتی، معدنی و تجارت روی آوردند تا در یک تعامل مشترک بتوانند سرمایهگذاریهای مناسبی را انجام دهند.
پیرمؤذن ضرورت استفاده از تجارب مفید و به نمایش گذاشتن توانمندیهای ممتاز اردبیل را در قالب این رویداد یادآور شد و افزود: ما فرصتها را مغتنم میدانیم و این نشست را آغاز حرکتی مؤثر در تقویت روابط و همکاریهای مشترک به حساب میآوریم تا نقطه عطفی در تداوم این همکاریها و همدلیها باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: گسترش روابط سالم و سازنده با دنیا بسیار مهم و اساسی است و قطعاً با تلاش مسئولان کشوری به ویژه وزارت امور خارجه توانمندی دیپلماسی گردشگری را بیش از گذشته شاهد خواهیم بود.
رئیس کمیته بازاریابی و سرمایهگذاری اقتصادی اضافه کرد: تنها استراتژی مؤثر در این حوزه تقویت دیپلماسی گردشگری با نگاه ارتقای صلح و ثبات در منطقه است تا بتوان فرصتی بینظیر در پیشبرد اهداف و برنامهها شکل داده و به وجود آورد.
به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم علاوه بر رونمایی از اطلس سرمایهگذاری گردشگری استان اردبیل و معرفی ۱۰۰ فرصت سرمایهگذاری حوزه گردشگری، از سفرای کشورهای عضو اکو تجلیل و در قالب میز تخصصی توانمندیهای استان اردبیل در حوزههای گردشگری، کشاورزی، صنعت، معدن و… در معرض توجه میهمانان و شرکتکنندگان این رویداد قرار گرفت.
نظر شما